62 33 55 88

Koronatiltak 2021

Jobbfrukt er resultatet av et fruktbart samarbeid mellom BAMA og en landsdekkende gruppe på 80 bedrifter som tilrettelegger arbeid for personer med nedsatt arbeidsevne.

Providor leverer frukt til omlag 300 fornøyde kunder hver uke, og vi har kapasitet til å levere til flere. Providor dekker distriktet Stange, Hamar, Ringsaker og Lillehammer.

Vi leverer kurver i 6 ulike størrelser, 2kg, 3kg, 4kg, 5kg, 6kg og 7kg. Innholdet i kurvene består alltid av; epler, pærer, bananer og druer, samt et utvalg av sesongens frukter. Kurvene leveres direkte til resepsjonen eller møterommet, en eller flere ganger i uken, etter ditt ønske.

Favorittkurv

 

 

 

 

             Knapp bestillingsskjema1

 

 

 

  

 

Det du spiser i løpet av en arbeidsdag er viktig for hvordan du presterer

Frukt gir deg overskudd og fokus. Bama leverer førsteklasses varer til oss tre ganger i uka. Frukten du finner i Jobbfrukt kurven din er ikke tilfeldig. Hver kurv er planlagt og satt sammen for at du skal få en så spennende og variert kurv som mulig. I tillegg til basissortimentet plukker vi alltid ut sesongens beste tilgjengelige råvarer. Providor er en arbeids- og inkluderingsbedrift i Ringsaker og er stolt av å være din lokale Jobbfrukt leverandør. Vi har faste leveringsruter som kjøres flere ganger i uka. Vi kommer gjerne innom din bedrift - ta kontakt😊

Kvalitet og hygiene

Alle våre medarbeidere har gjennomgått BAMAs Jobbfrukt-skole som gir oss nødvendig innsikt i produktene, og lærer oss å behandle råvarene riktig.

Pensumet er:
  • Grundig gjennomgang av eget hygieneregelverk for Jobbfrukt utviklet av BAMAs kvalitetsavdeling
  • Varebehandling og generell varekunnskap
  • Opptreden og kundebehandling
  • Konseptgjennomgang

 

Coronatiltak:

pdfLes her om våre Corona-tiltak

arbeid inkludering

Logo: Ringer i vannet