62 33 55 88
Camilla Bekkevold
Jobbkonsulent
959 68 104

Jeg er 23 år gammel og er født og oppvokst på Rudshøgda. Pr. nå er jeg bosatt i Brumunddal og startet som jobbkonsulent hos Providor i august 2020. Av utdanning har jeg en bachelorgrad i ergoterapi ved NTNU Gjøvik. Som ergoterapistudent har jeg hatt praksisperioder innenfor kommuneergoterapi, rehabilitering og arbeid i bolig for personer med psykisk utviklingshemming. Jeg er også sertifisert i Karriereverktøy.

Tidligere har jeg arbeidet i butikk, jeg har jobbet som produksjonsmedarbeider i matproduksjon og vært pleieassistent på sykehjem. Å kunne se løsninger fremfor problemer står sentralt i min kompetanse som ergoterapeut og det å arbeide med mennesker er for meg veldig spennende, samtidig som det er givende og lærerikt. Ved Providor Arbeid & Inkludering arbeider jeg som veileder i tiltakene Arbeidsforberedende trening og Varig tilrettelagt arbeid.

Jeg har i mange år spilt fotball på toppnivå, noe jeg ga meg med i slutten av 2019. Jeg er glad i å ta meg en løpetur ute i skog og mark og har i de senere årene spilt golf på hobbybasis.

Ta kontakt med
Camilla Bekkevold

arbeid inkludering

Logo: Ringer i vannet